Construim viitorul a sute de familii

De peste 20 de ani, am ajutat mii de oameni muncitori să trăiască în condiții decente. Am construit locuințe simple și accesibile, am renovat spații care puneau în pericol sănătatea oamenilor, lucrând alături de voluntari și donatori individuali - oameni care știu că pot schimba lumea.

Acum, lucrăm la cel mai mare proiect de locuire socială din Trasilvania: comunitatea Britta Sofia din comuna Jucu, lângă Cluj-Napoca. Aici, 18 familii au ajuns deja ACASĂ - pentru prima dată în viața lor, aceste familii trăiesc în spații în care se pot dezvolta sănătos! Continuăm cu construcția a încă două locuințe, pentru alte două familii care au nevoie de viitor. Iar acestea sunt doar începutul!

Ajută-ne să construim mai departe: susține asociația PRIMA DATĂ ACASĂ, iar efortul tău va avea efecte peste generații datorită sistemului nostru de construcție non-profit. Familiile-partener pentru care construim nu primesc cadouri - ele lucrează la construcția propriilor locuințe și ajută la construcția celorlate, iar apoi plătesc costul casei în rate fără profit, dobânzi sau comisioane, timp de 20 de ani. În acest fel, încurajăm munca și responsabilitatea, dar punem și fundațiile unui sistem sustenabil în timp.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

22

Suma:

3,045 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Construim viitorul a sute de familii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

3,045 RON

Suma:

1

Galantomi:
22 Donatii

Pagini fundraising

Un cadou inedit de ziua mea

 De ziua mea mi-aș dori o lume fără suferință , fără boli , fără sărăcie... Dar știu  că nu putem ajuta toți  oamenii săraci . Îi 

700 RON Target
3,045 RON Suma
22 Donatii
100% Complete