NO SMOKING pentru familia Bertalan

 

Alexandre Combes Prima Data ACASA

100% Complete
2,005 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații

Există unele povești care nu au cum să nu îți lase o impresie amară de nedreptate în viață. De acolo și determinarea firească de a reacționa, de a face ceva pentru a reechilibra un pic balanța injustiției. Familia Bertalan trăiește în condiții extrem de precare și totuși sunt oameni buni și frumoși care nu merită soarta pe care o au.

Plini de speranță și de voință, optimismul lor m-a îndemnat să iau atitudine. Erika și Istvan își doresc pentru ei, și mai ales pentru fetița lor Noemi, să aibă ceea ce nouă ni se pare firesc, o locuință numită acasă. Dacă a mă lipsi de superficialitatea unui pachet de țigări înseamnă a pune o cărămidă la casa lor, fără îndoiala merită. În aceste 30 zile fără tutun, vreau să contribui și eu cu ce pot ca să ajut familia Bertalan.  

Considerând cele expuse mai sus, nu mai am nici o scuză, nu pot să evoc stresul sau problemele pentru faptul că fumez. Erika, Istvan și Noemi au probleme concrete, reale și urgente. Eu fumătorul, mai puțin... Deci, pot foarte bine să trăiesc fără nicotină și să permit unei familii să se mute acasă. În această ordine de idei, a scăpa de acest viciu este doar un bonus.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

O locuinta este mai mult decat un simplu adapost - locuirea in conditii umane ofera demnitate, siguranta, echilibru si este fundamentala dezvoltarii armonioase a familiilor noastre si a comunitatii in care traim. A locui adecvat, decent si sanatos este un drept fundamental al omului. Asociatia Prima Data ACASA promoveaza ideea ca locuirea in conditii decente se afla la baza dezvoltarii personale, profesionale si sociale a oricarui individ si oricarei familii.

Istvan și Erika Bertalan sunt căsătoriți de 12 ani. Locuiesc, împreună cu fiica lor Noemi și cu bunica, într-o casă la o aruncătură de băț de centrul Clujului. E o casă veche de cărămidă, neizolată, cu o bucătărie micuță și un colț de baie, și o cameră unde toți încearcă să își găsească locul fără să deranjeze pe ceilalți.

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă. Ce trebuie să faci? Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care deja

 

13 Donații

Anonymous

140 RON
18 May 2017

MAGDA OLARIU

450 RON
Sanatate si vise implinite!
21 Apr 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017
05 Apr 2017
SA FACI TARGETUL ALEXANDER
05 Apr 2017

Anonymous

95 RON
05 Apr 2017

Anonymous

30 RON
05 Apr 2017
sa fie de folos familiei Bertalan!
05 Apr 2017
05 Apr 2017
Succes! :*
05 Apr 2017
05 Apr 2017
Sustine proiectul Construim ACASA pentru familia Bertalan si alege o viata mai sanatoasa in acelas timp!
05 Apr 2017